В Одесі на території санаторію загинула 13-річна дівчинка: подробиці трагедії

Закинута будівля санаторію.

Закинута будівля санаторію. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 липня 14:01

У п'ятницю, 19 липня, в Одесі в закинутій будівлі на території одного із санаторіїв у Пересипському районі загинула 13-річна дівчинка. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, дві 13-річні одеситки приїхали до санаторію, щоб погуляти там і помалювати. Малюнки вони створювали на стінах закинутого комплексу між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Вирішивши помилуватися своєю роботою, одна з дівчат зробила крок назад, не втрималася й упала у проміжок між сходами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про трагедію поліцейським повідомили батьки подруги загиблої. На місце одразу прибули поліцейські, рятувальники та медики, однак врятувати дитину, на жаль, не вдалося.

Батьки померлої розповіли, що їхня донька відпросилася погуляти з подругою. Під час прогулянки вона постійно була з ними на зв'язку, близько 18:00 повідомила матері, що вже збирається додому, а ще за годину перестала відповідати на дзвінки. У поле зору правоохоронців ця родина раніше не потрапляла.

  • В Одесі на території санаторію загинула 13-річна дівчинка: подробиці трагедії фото
  • В Одесі на території санаторію загинула 13-річна дівчинка: подробиці трагедії фото 1
  • В Одесі на території санаторію загинула 13-річна дівчинка: подробиці трагедії фото 2

В Одесі на території санаторію загинула 13-річна дівчинка: подробиці трагедії фото

Фото: od.npu.gov.ua

Тіло загиблої направили на експертизу. За попередніми даними, смерть дитини настала від травм у результаті падіння з висоти.

Правоохоронці розпочали провадження за фактом умисного вбивства малолітньої дитини із приміткою "нещасний випадок" (частина друга статті 115 Кримінального кодексу України). Наразі слідство триває. Поліцейські встановлюють повні обставини трагедії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах