В Одесі відкрили центр для соціально-психологічної допомоги жінкам та дітям

В Одесі відкрили центр для соціально-психологічної допомоги жінкам та дітям.

В Одесі відкрили центр для соціально-психологічної допомоги жінкам та дітям. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
22 липня 10:52

В Одесі відкрили простір Safe Space в обласному центрі соціально-психологічної допомоги. Цей простір призначений для жінок і дітей, які проживають у центрі та для всіх, хто потребує соціально-психологічної допомоги. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Так, у безпечному просторі працюють співробітники Обласного центру соціально-психологічної допомоги, а саме психолог, соціальний працівник та соціальний педагог.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Безпечний простір відкрили з метою підвищення стійкості жінок та дітей до переживання наслідків стресу після психотравмуючих подій, надання ефективної психологічної допомоги тим, хто має симптоми психологічної травми, соціалізацію внутрішньопереміщених осіб, які проживають у Центрі.

Завдяки фінансовій підтримці ЮНІСЕФ спільно з БУ БФ "Вітри Змін" провели ремонт стін, підлоги та туалету, а також придбали необхідні меблі та техніку: дитячі столи, телевізор та канцелярські набори.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах