На Соборній площі підпалили квестовий автобус (оновлено)

На Соборній площі підпалили квестовий автобус.

На Соборній площі підпалили квестовий автобус. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 липня 21:18

У понеділок, 22 липня, в Одесі підпалили квестовий автобус на Соборній площі. Про інцидент правоохоронці дізналися від працівників ДСНС. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо встановили, що невідомий чоловік, йдучи повз автобус, кинув усередину нього невідомий предмет, після чого у транспортному засобі спалахнув вогонь. Дії правопорушника помітили перехожі, які не дали йому втекти з місця пригоди до приїзду правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, від протиправних дій чоловіка ніхто не постраждав, адже всередині автобуса на момент займання нікого не було, а ось передня частина автобуса зазнала пошкоджень. Наразі пожежу вже ліквідували рятувальники

На місці події продовжує роботу слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Одеського районного управління поліції №1. Правоохоронці проводять огляд місця події, збирають речові докази та опитують очевидців. Чоловіка, на якого вказали свідки, запропонував територіальний підрозділ поліції для з'ясування всіх обставин і мотивів дачного вчинку. Наразі з ним працюють правоохоронці. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

На Соборній площі підпалили квестовий автобус.На Соборній площі підпалили квестовий автобус. Фото: od.npu.gov.ua

Оновлено:

Нацполіція Одеської області кваліфікувала дії чоловіка, який підпалив квестовий автобус на Соборці. Поліцейські встановили, що йдучи повз автобус, призначений для дитячих квестів, 27-річний зловмисник силою відкрив двері транспорту та зайшов до салону, де запальничкою підпалив сидіння та оббивку стін. Під час огляду місця події поліцейські вилучили речі, що підтверджують протиправність дій зловмисника. Вказані речові докази скерували на експертизу.

Суму завданих збитків власниці квестового транспорту буде встановлено в ході слідства за результатами призначених в рамках кримінального провадження експертиз.

Фігуранту повідомили про підозру, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Під час затримання зловмисник поводився неадекватно, мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, тому був доставлений до медичного закладу для проходження освідування. Призначено ще одну експертизу на предмет визначення його наркотичного сп’яніння. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

  • На Соборній площі підпалили квестовий автобус (оновлено) фото
  • На Соборній площі підпалили квестовий автобус (оновлено) фото 1
  • На Соборній площі підпалили квестовий автобус (оновлено) фото 2

На Соборній площі підпалили квестовий автобус (оновлено) фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах