В Одесі під час зйомок шоу "Відвал ніг" з Олександром "Тереном" РФ атакувала місто ракетою

В Одесі під час зйомок шоу "Відвал ніг" з Олександром "Тереном" РФ атакувала місто ракетою.

В Одесі під час зйомок шоу "Відвал ніг" з Олександром "Тереном" РФ атакувала місто ракетою. Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Події
23 липня 10:00

Ветеран війни, блогер та громадський діяч Олександр "Терен" Будько під час зйомок в Одесі свого проекту "Відвал ніг", мета якого перевіряти українські міста на інклюзивність, потрапив під раковий обстріл увечері 18 липня. Знімальна група була на березі моря, звідки на місто полетіла балістична російська ракета.

Цей момент потрапив у кінець основного випуску, але Олександр "Терен" поділився ним також у Instagram. Ветеран тоді записував момент прощання та підбиття підсумків з Марком Куцеваловим, який був гостем випуску, на пляжі "Ланжерон", де неподалік них збили ракету.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександр Терен (@tsvit_terenu)



"Після такого емоційного прощання Одеса не залишила нас без емоційних гойдалок. Тому що країна-гній вдарила балістичною ракетою по місту. Дякую силам ППО, що це збита ракета", - сказав блогер.

Йдеться про ракету "Іскандер", яка може подолати щонайменше 500 кілометрів. Цей тип ракет на Одещині раніше було дуже важко збити через відсутність новітньої ППО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах