На Одещині затримали ймовірного вбивцю таксиста (оновлено)

На Одещині затримали ймовірного вбивцю таксиста.

На Одещині затримали ймовірного вбивцю таксиста. Фото: facebook.com/3012NGU

Події
25 липня 15:02

Минулої ночі, з 24 на 25 липня, на Одещині нацгвардійці затримали ймовірного вбивцю таксиста. Про це повідомили у 11-й бригаді імені Михайла Грушевського національної гвардії України.

Під час вечірнього чергування бійці одеської бригади Нацгвардії отримали виклик та повідомлення про вбивство. Приїхавши на місце, вони виявили закривавлене тіло громадянина без ознак життя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спільно з патрульними поліцейськими гвардійці затримали чоловіка, який мав закривавлені долоні. На питання затриманий розповів, що посварився з водієм таксі, дістав розкладний ніж і кілька разів ударив його.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. У підозрюваного вилучили ніж, а його затримали за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею №115 Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що у соціальних мережах з'явилася інформація про вбивство таксиста на вулиці Дмитра Донського в Одесі. Проте офіційно цю інформацію наразі не підтвердили.

Оновлено:

Нацполіція Одеси прокоментувала вбивство таксиста на вулиці Дмитра Донського. Попередньо встановлено, що таксист відмовився перевозити п'ятьох пасажирів, що викликало обурення одного з них та накинувся на таксиста.

Захищаючись, таксист отримав биту і вдарив кілька разів свого вбивцю, на що той ударив його ножем у груди.

Поліцейських викликали очевидці події, а екіпаж, що проїжджав повз, перешкодив убивці втекти.

Фігуранта затримано у процесуальному порядку. За результатами проведеного медичного огляду, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення.

На Одещині затримали ймовірного вбивцю таксиста.На Одещині затримали ймовірного вбивцю таксиста. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах