В Одесі неадекватний чоловік побив одеситку у тролейбусі (оновлено)

В Одесі неадекватний чоловік побив одеситку у тролейбусі.

В Одесі неадекватний чоловік побив одеситку у тролейбусі. Фото ілюстративне: traffic.od.ua

Події
25 липня 16:29

В Одесі неадекватний чоловік жорстоко побив одеситку в тролейбусі під час суперечки. Про це стало відомо із соціальних мереж, де розмістили відповідне відео.

Спочатку чоловік напав на жінку кондуктора, звинувативши в образі своєї дружини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вона, мою дружину, яка звільняла Ізюм, послала на х..й", – обурився нападник.

За кондуктора заступилася перехожа і спочатку намагалася заспокоїти бешкетника. Після того, як дівчина вийшла на вулицю і спробувала викликати поліцію, неадекват почав тягати її за волосся і бити кулаком по обличчю.

У соціальних мережах повідомляли, що нападник є співробітником охоронної фірми "Самсон". Але там усі заперечують.

"У деяких тг каналах Одеси з'явилося відео, як чоловік буквально накинувся на дівчину в міському транспорті внаслідок гучної словесної суперечки. Деякі недобродійні канали пишуть, що це – працівник нашої компанії.

Офіційно заявляємо, що цей чоловік жодного стосунку до нашої агенції НЕ МАЄ. Просимо не поширювати неправдиву інформацію та не маніпулювати чутками із соцмереж.

У разі потреби додаткових коментарів – готові надати будь-якої миті", – сказано в повідомленні.

У поліції вже знають про інцидент.

Оновлено:

У Нацполіції повідомили, що подія мала місце увечері 17 липня на вулиці Успенській. Про конфлікт поліцейським повідомив очевидець.

Поліцейські встановили, що 38-річний громадянин сусідньої країни, який проживає в Одесі, під час поїздки в громадському транспорті почав сварку з кондукторкою, яка нібито образила його дружину. Конфлікт між ними помітила 30-річна одеситка, яка на той час їхала повз тролейбус на авто. Жінка припаркувала свій автомобіль та пішла на допомогу співробітниці громадського транспорту. Зловмисник переключив свою увагу на неї і почав бити руками та ногами, тримаючи потерпілу за волосся. Його дії припинили поліцейські, які прибули на виклик.

Порушника забрали до відділення поліції для з'ясування всіх обставин події. Медичне визнання стан сп'яніння показало вміст алкоголю у його організмі 1,22 проміле.

За фактом побиття жінки розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України, яким кваліфікується умисне легке тілесне ушкодження. У рамках розслідування призначено судово-медичну експертизу, за результатами якої буде встановлено, які саме тілесні ушкодження правопорушник завдав потерпілій та їх ступінь тяжкості.

Після отримання експертного висновку вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 850 гривень або громадських робіт на строк до двохсот годин або виправних робіт на строк до одного року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах