Бажаю, щоб гроші прийшли в моє життя: працівник ДМС написав собі листа і почав наживатися на ухилянтах

Бажаю, щоб гроші прийшли в моє життя: працівник ДМС написав собі листа і почав наживатися на ухилянтах.

Бажаю, щоб гроші прийшли в моє життя: працівник ДМС написав собі листа і почав наживатися на ухилянтах. Фото: dbr.gov.ua

Події
26 липня 09:46

На Одещині ДБР викрило чиновника ДМС, який хотів збагатитися на ухилистів і навіть складав для себе листи-бажання. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

У липні 2024 року виконувач обов'язків начальника відділу ДМС розпочав переговори з прикордонником, щоб той допоміг йому переправляти військовозобов'язаних чоловіків до Молдови. Він мав допомагати клієнтам обійти пункт пропуску. Однак чоловік одразу доповів про протиправну пропозицію керівництву та повідомив правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чиновник ДМС шукав через соцмережі охочих незаконно залишити країну та просив у них за свою послугу 10 тисяч доларів США з одного чоловіка. Він домовився з трьома клієнтами та взяв у них 30 тисяч доларів. 9 тисяч доларів США приніс прикордоннику.

В очікуванні легкої наживи фігурант написав лист-бажання, в якому жадав собі багатства і очікував, що гроші прийдуть у його життя.

Проте 23 липня 2024 року правоохоронці затримали чиновника під час передачі обумовленої суми.

Троє військовозобов'язаних чоловіків передали прикордонникам для подальшого оформлення адмінпротоколів.

Під час обшуків у чиновника виявлено понад 20 тисяч доларів США.

Йому повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (частина третя статті 332 КК України).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та усунення з посади. Санкція статті передбачає покарання до дев'яти років позбавлення волі.

Бажаю, щоб гроші прийшли у моє життя: працівник ГМС написав собі листа і почав наживатися на ухилистах.Бажаю, щоб гроші прийшли у моє життя: працівник ГМС написав собі листа і почав наживатися на ухилистах. Фото: dbr.gov.ua

Бажаю, щоб гроші прийшли у моє життя: працівник ГМС написав собі листа і почав наживатися на ухилистах.Бажаю, щоб гроші прийшли у моє життя: працівник ГМС написав собі листа і почав наживатися на ухилистах. Фото: dbr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах