На двох пляжах Одеси вирішили демонтувати деякі літні майданчики

На двох пляжах Одеси вирішили демонтувати деякі літні майданчики.

На двох пляжах Одеси вирішили демонтувати деякі літні майданчики. На фото скріншот трансляції

Події
26 липня 10:06

На двох пляжах Одеси демонтують деякі літні майданчики на пляжах Ланжерон та Відрада, оскільки їх встановили незаконно. Про це стало відомо під час засідання міського виконкому 25 липня.

Зокрема, літній майданчик на пляжі Ланжерон, встановлений ТОВ "Женева Ріелт", буде демонтований через відсутність паспорта прив'язки та укладеного договору на встановлення об'єкта.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, підприємство має борг перед містом на понад 151 тисячу гривень. Майданчик розмістили після закінчення дії паспорта прив'язки та договору на тимчасове користування місцем. Припис на демонтаж видали 15 травня із терміном виконання до 19 травня, але роботи не було виконано.

На пляжі Відрада літній майданчик, встановлений ТОВ "Дачник 2020", також буде демонтований після закінчення терміну дії паспортів прив'язки та договору на тимчасове користування. Документи завершили свою дію 12 травня 2024 року.

У мерії зазначили, що неодноразово зверталися до власників майданчиків із попередженнями та вимогами усунути порушення, але їх проігнорували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах