В Одесі чоловік потрапив під потяг та вижив

В Одесі чоловік потрапив під потяг та вижив.

В Одесі чоловік потрапив під потяг та вижив. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 липня 12:41

Сьогодні вранці, 29 липня, на вулиці Хімічній в Одесі чоловік потрапив під потяг та отримав травми голови. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції на Одещині.

Правоохоронці попередньо встановили, що під час руху поїзда 21-річний мешканець Одеси у навушниках переходив колії та не чув звукових сигналів, які подавав йому машиніст. Останній, побачивши, що людина не реагує, застосувала екстрене гальмування, проте уникнути наїзду не змогла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, хлопець залишився живим. Його госпіталізували з тілесним ушкодженням голови, лікарі надають постраждалому потрібну допомогу.

Слідчі відділення поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 встановлюють повні обставини події, після чого вирішуватимуть питання щодо її правової кваліфікації.

Нагадаємо, що інтерсіті №761/762 за маршрутом Київ – Одеса додатково курсуватиме 24, 30 липня, а також – 1, 7, 13, 15, 21, 27 та 29 серпня. Поїзди рухатимуться за наступним графіком: - відправлення з Києва о 6:03, прибуття до Одеси – о 13:34. Зворотний рейс з Одеси вирушатиме о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:54.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах