Суд виправдав інспектора ДСНС, який перевіряв одеський табір "Вікторія" перед пожежею

Суд виправдав інспектора ДСНС, який перевіряв одеський табір "Вікторія" перед пожежею.

Суд виправдав інспектора ДСНС, який перевіряв одеський табір "Вікторія" перед пожежею. Фото: facebook.com/andrey.tantsiura

Події
01 серпня 08:51

Суд виправдав інспектора Леоніда Бондаря, який перевірив протипожежну безпеку в одеському таборі Вікторія. Про це стало відомо з рішення Київського райсуду.

Так, інспектора звинувачували в тому, що він не склав рапорт із клопотанням про звернення до суду щодо виявлених порушень протипожежної безпеки у таборі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інспектор своєї провини не визнав і заявив, що під час перевірки не оглядав новий корпус, у якому пізніше загинули діти, оскільки посвідчив перевірку старих приміщень. Також він заявив, що не мав повноважень складати рапорт із клопотанням.

У результаті суд не знайшов достатніх доказів для підтвердження звинувачення, яке "ґрунтується виключно на припущеннях, не узгоджується із зібраними у справі належними та допустимими доказами, тому не може покладатися в основу обвинувального вироку".

Нагадаємо, що 16 вересня 2017 року у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі повністю згоріла дерев'яна будівля. Загинули три дівчинки: Соня Мазур, Анастасія Кулініч та Сніжана Арпентій. Хроніка подій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах