У лікарні помер рятувальник з Одеси Володимир Александрюк: він зазнав опіків під час пожежі на Софіївській

Рятувальник Володимир Александрюк.

Рятувальник Володимир Александрюк. Фото: скриншот відео ГУ ДСНС Одеської області

Події
04 серпня 10:25

Уночі в неділю, 4 серпня, у лікарні помер 47-річний старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру ДСНС Володимир Александрюк. Чоловік постраждав під час гасіння пожежі, що стала в Одесі на вулиці Софіївській, 30 липня.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Медики робили все можливе, однак врятувати нашого колегу не вдалося. Рятувальники Одещини глибоко сумують із приводу смерті побратима-вогнеборця та висловлюють свої співчуття рідним і близьким. У нашій пам'яті Володимир назавжди залишиться справжнім другом, професіоналом своєї справи, чуйною та доброю людиною. Світла пам'ять Герою!" – йдеться в повідомленні рятувальників.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, удень у вівторок, 30 липня, на розі вулиць Ляпунова та Софіївської спалахнула пожежа у триповерховому будинку. Рятувальникам вдалося врятувати із третього поверху жінку. Не обійшлося й без травмованих. Двоє працівників ДСНС і один пожежний-доброволець зазнали важких опіків. У середу, 31 липня, усіх потерпілих евакуювали на лікування до Львівського лікувально-діагностичного центру "Клініка Святого Луки".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах