Біля узбережжя Одеської області виявили міну: що відомо про небезпечну знахідку

Міна, яку винесло до узбережжя Одеси.

Міна, яку винесло до узбережжя Одеси. Фото: t.me/ukrainian_navy

Події
04 серпня 15:45

У неділю, 4 серпня, в Одеській області виявили якірну міну, яку винесло до узбережжя. Небезпечну знахідку знищили військові моряки.

Про це повідомили у пресслужбі Військово-Морських Сил ЗС України. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Сьогодні на Одещині було виявлено чергову небезпечну знахідку – якірну міну, яку винесло на узбережжя. Силами та засобами ВМС ЗС України боєприпас було знешкоджено шляхом контрольованого підриву із дотриманням усіх необхідних заходів безпеки", – йдеться в повідомленні військових моряків.

Громадянам нагадують, що у випадку виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів у жодному разі не можна до них наближатися, торкатися, намагатися самостійно переміщувати чи знешкоджувати. Про небезпечні знахідки необхідно одразу повідомляти відповідним службам. 

Зазначимо, що мінна небезпека на узбережжі Чорного моря зберігається постійно, а у штормову погоду посилюється. Відпочивати можна тільки на пляжах, які офіційно відкрила ОВА. Усі пляжі, що розташовані вздовж берегової лінії Одеси, можна подивитися на інтерактивній карті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах