На Одещині прикордонники урочисто зустріли олімпійську чемпіонку

На Одещині прикордонники урочисто зустріли олімпійську чемпіонку.

На Одещині прикордонники урочисто зустріли олімпійську чемпіонку. Фото: facebook.com/DPSUkraine

Події
09 серпня 08:25

На Одещині прикордонники першими урочисто зустріли олімпійську чемпіонку Олену Кровацьку. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Так, українська фехтувальник-прикордонниця Олена Кровацька повернулася в Україну з Парижа після тріумфального виступу на Олімпіаді.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Нагадаємо, що команда українських шаблісток у складі Ольги Харлан, Олени Кравацької, Аліни Комащук та Юлії Бакастової виграла "золото" Олімпійських ігор.

Раніше ми повідомляли про те, що на Одещині затримали двох чоловіків, які намагалися дати хабар прикордоннику. Підкупити охоронця кордону фігуранти вирішили для того, щоб один із них зміг виїхати за межі України. За інформацією поліцейських, 37-річний військовозобов'язаний попросив 43-річного одесита організувати виїзд за кордон. Щоб допомогти знайомому втекти до Молдови, мешканець Одеси запропонував прикордоннику вісім тисяч доларів. За цю суму представник ДПСУ повинен був перевести "клієнта" через один із пунктів пропуску, проте одразу повідомив про пропозицію неправомірної вигоди своє керівництво.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах