Отримай відповідь: куди скаржитися на цвітіння амброзії в Одесі

Отримай відповідь: куди нарікати на цвітіння амброзії в Одесі.

Отримай відповідь: куди нарікати на цвітіння амброзії в Одесі. Фото: omr.gov.ua

Події
12 серпня 15:58

Куди скаржитися на цвітіння амброзії в Одесі, яка зараз активно цвіте у місто та області. Ділянки міста, підпорядковані комунальній службі "Міськзелентрест", обробляються згідно з графіком та станом на даний момент усі опрацьовані. Про це повідомляє пресслужба міськради

На сьогоднішній день існують два шляхи боротьби з амброзією – видалення разом із коренем із землі або викошуванням, щоб запобігти повторному її висіванню у ґрунт, а також використання спеціального препарату "Амбростоп".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Департамент міського господарства звертається до мешканців приватних секторів, власників земельних ділянок (керівники, ЖКС, ОСББ, кооперативи та інші підприємства та організації незалежно від форми власності) щодо необхідності боротьби з амброзією на своїх локаціях.

Про випадки виявлення амброзії по території міста або за консультаціями щодо боротьби з амброзією можна звертатися за номером приймальної КП "Міськзелентрест": (048) 788-61-72.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах