Прямо з вантажівки: в Одесі два дні можна буде здати кров для військових та цивільних

Прямо з вантажівки: в Одесі два дні можна буде здати кров для військових та цивільних.

Прямо з вантажівки: в Одесі два дні можна буде здати кров для військових та цивільних. Фото: facebook.com/oblzdravOD

Події
13 серпня 14:12

Цього тижня, 16-17 серпня, в Одесі проведуть акцію зі збирання крові для військових та цивільних пацієнтів. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації.

Акція відбудеться в рамках ініціативи "Ми однієї крові", започаткованої Міністерством охорони здоров'я України у співпраці з громадськими організаціями ДонорUA, "Агенти крові" та "Госпітальєри" та банком ПУМБ, організовано раут по Україні LifeSavingTruck, присвячений роковинам нашої незалежності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також ініціатива спрямована на те, щоб привернути увагу до важливості системного донорства крові. У кожному місті трак пробуде два дні. Одеський регіон зустрічатиме тур 16-17 серпня з 09:00 до 14:00.

Департамент охорони здоров'я ОДА запрошує здати кров для військових та цивільних пацієнтів. Подія відбуватиметься у великій вантажівці, оснащеній усім необхідним для безпечного та комфортного забору крові. Тобто кожен донор має унікальну нагоду допомогти двічі: безпосередньо здати кров, а також стати інвестором її транспортування у гарячі точки.

Участь за попередньою реєстрацією.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах