В Одесі маленька дівчинка випала з вікна та загинула

В Одесі маленька дівчинка випала із вікна та загинула.

В Одесі маленька дівчинка випала із вікна та загинула. Фото: depositphotos.com

Події
14 серпня 10:43

Вранці 14 серпня в одній із багатоповерхівок у Пересипському районі Одеси з вікна випала трирічна дівчинка та загинула. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Тіло дитини трьох років та одинадцяти місяців знайшли близько 8 години ранку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо поліцейські встановили, що поки мати відійшла на кухню, дочка ймовірно вибралася з ліжечка, залізла на підвіконня і, спершись на москітну сітку, випала з вікна квартири, розташованої на п'ятому поверсі.

На жаль, дівчинка померла до приїзду швидкої. До цього трагічного випадку сім'я у поле зору правоохоронців не потрапляла, на обліку у соціальних служб не було.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо частини другої пункту другої статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Поліцейські ще раз закликають батьків та всіх, хто їх замінює, піклуватися про безпеку дітей. Не залишайте малюків без нагляду, унеможливлюйте його доступ до вікон, якщо ви живете в багатоповерхових будинках. У приміщеннях з малюками вікна слід відкривати лише на провітрювання, блокувати спеціальними замками або захищати ґратами.

Пам'ятайте, що москітна сітка не здатна витримати вагу дитини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах