В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника

В Одесі затримали іноземця, який убив співвітчизника.

В Одесі затримали іноземця, який убив співвітчизника. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 серпня 11:22

В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника. Між ними виник конфлікт, і один ударив другим ножем у груди. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася вчора вночі в одній із квартир багатоповерхівки у Пересипському районі Одеси. Медики госпіталізували звідти 23-річного іноземця з двома колото-різаними ушкодженнями грудної клітки з пораненням перикарда, стінки серця, легені та гемотораксу. Поліцейські зі свого боку встановили, що молодик близько місяця тому приїхав з-за кордону на заробітки і оселився у 42-річного співвітчизника, який орендував в Одесі квартиру. Під час розпивання спиртних напоїв разом із двома своїми знайомими, між іноземцями виникла сварка. Старший за віком чоловік схопив ніж і кілька разів ударив молодшого в груди. Один із свідків події одразу викликав "швидку". Потерпілого госпіталізували, але, на жаль, від отриманих травм він невдовзі помер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські затримали правопорушника та вилучили з орендованої ним квартири речові докази, у тому числі ніж, які направили на експертизу. Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що вдарив товариша, бо той зневажливо з ним розмовляв.

Фігуранту повідомили про підозру в частині першій статті 115 Кримінального кодексу України та вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. За навмисне заподіяння смерті людині правопорушнику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідство продовжується.

  • В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника фото
  • В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника фото 1
  • В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника фото 2

В Одесі затримали іноземця, який вбив співвітчизника фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах