В Одесі підозрюваний у пограбуванні вистрибнув із вікна зали суду

В Одесі підозрюваний у пограбуванні вистрибнув із вікна зали суду.

В Одесі підозрюваний у пограбуванні вистрибнув із вікна зали суду. Фото ілюстративне: memi.klev.club

Події
16 серпня 16:46

В Одесі чоловік, підозрюваний у пограбуванні, вистрибнув із другого поверху зали суду, але його затримали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 15 серпня поліцейські затримали у процесуальному порядку 22-річного мешканця Одеси. За клопотанням слідчих 16 серпня у Суворовському районному суді Одеси молодій людині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відразу після рішення суду, перебуваючи під конвоєм територіального підрозділу поліції, зловмисник спробував втечу, вистрибнувши з вікна другого поверху адміністративної будівлі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правопорушника поліцейські затримали. Попередньо він отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кістки п'яти.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною першою статті 393 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується втеча з місця позбавлення волі або з-під варти, вчинена особою, яка відбуває покарання у вигляді позбавлення волі чи арешту або перебуває у попередньому ув'язненні. За цей злочин молодій людині загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах