У Пересипському районі Одеси відновлять зруйнований після російського обстрілу будинок

Будинок на Академіка Заболотного після російської атаки в ніч проти 1 січня 2024 року.

Будинок на Академіка Заболотного після російської атаки в ніч проти 1 січня 2024 року. Фото: omr.gov.ua

Події
17 серпня 12:21

Департамент міського господарства Одеської міської ради уклав із підрядником договір на капітальний ремонт будинку в Пересипському районі міста. Йдеться про багатоповерхівку на вулиці Академіка Заболотного. Ця будівля зазнала руйнувань унаслідок ворожої атаки на Одесу в ніч на 1 січня 2024 року.

Про плани щодо ремонту будинку Vgorode дізнався з тендера на платформі державних закупівель Prozorro.

Зараз усе найоперативніше в нашому Telegram-канале. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Закупівля відбулася в п'ятницю, 16 серпня. Електронну систему для проведення торгів не використовували. Замовник сам обрав підрядника та уклав із ним прямий договір. За ремонтні роботи відповідатиме ТОВ "Пілон Вест". На капітальний ремонт багатоповерхівки виділили майже чотири мільйони 151 тисячу гривень. Завершити ремонт підрядник має до кінця поточного року.

Тендер на відновлення багатоповерхівки на вулиці Академіка Заболотного в Одесі.Тендер на відновлення багатоповерхівки на вулиці Академіка Заболотного в Одесі. Скриншот із сайту Prozorro

Нагадаємо, у ніч із 31 грудня 2023 року на 1 січня 2024 року росіяни випустили по Одеській області 28 ударних безпілотників типу Shahed-131/136. Унаслідок ворожої атаки спалахнули пожежі в житлових секторах і в одному із припортових терміналів. Виникли руйнування кількох багатоквартирних і приватних будинках. Дев'ятеро людей травмувалися – трьох із них госпіталізували. Також загинув 15-річний хлопець.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах