"Ви не можете п'ятий рік поспіль не пускати людей на пляж": у ВМС ЗСУ розповіли про те, що думають про натовпи на одеських пляжах

У ВМС ЗСУ розповіли про те, що думають про натовпи на одеських пляжах.

У ВМС ЗСУ розповіли про те, що думають про натовпи на одеських пляжах. Фото ілюстративне: youtube.com/@BigFamilyVLOG

Події
19 серпня 11:31

У Військово-морських силах ЗСУ розповіли про небезпеку, яка може чекати на туристів у разі відвідування одеських пляжів. Представник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук сказав, що в ефірі інформаційного марафону озвучив позицію.

За його словами, неможливо заборонити туристам відвідувати Одесу, оскільки наразі це єдиний морський курорт, який залишається доступним в Україні. Він зазначив, що правоохоронці роблять все для них можливе, щоб зробити відпочинок для українців якомога безпечнішим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на одеських пляжах можна побачити рятувальників – є представники служб, які відповідають за безпеку на воді.

"Адміністрація особливого вибору не має – ви не можете п'ятий рік поспіль не пускати людей на пляж... Тому що це фактично неможливо принаймні в наших українських реаліях. Тому, відповідно, ці процеси по можливості супроводжуються, регулюються. На пляжах є відповідні буйки. Пляжі так само перевіряються, – сказав Плетенчук.

При цьому він зазначив, що у разі ракетної небезпеки та повітряної тривоги люди мають реагувати. Причому реакція повинна бути швидкою. особливо якщо йдеться про балістику.

"Питання в тому, що ворог періодично намагається бити по портовій інфраструктурі, застосовуючи, у тому числі балістику. Це теж не дуже далеко від тих пляжів. Буквально кілька днів тому знову була чергова спроба, і з пляжів були видно результати, грубо кажучи, цієї спроби... Проте, бачите, ніщо не зупинить туриста, час якого настав. І відповідно – цей процес триває”, – додав Плетенчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах