В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту

В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту.

В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту. Фото: privatization.gov.ua

Події
20 серпня 08:52

В Одесі оголосили аукціон із продажу приміщення колишнього приймального радіоцентру Одеського аеропорту. Стартова ціна – 1 гривня. Про це стало відомо із оголошення на сайті Фонду держмайна.

В описі об'єкта говориться, що він є будівлею з черепашника на вулиці Аеропортівська, 19, площа якого становить 25,8 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку об'єкт використовувався як приймальний радіоцентр управління повітряним рухом. Але з 16 листопада 2015 року його вивели з ладу у зв'язку з непотрібністю використання за призначенням та неможливістю використання в діяльності підприємства в інших цілях.

Наразі будівля потребує поточного ремонту.

Голова фонду держмайна Віталій Коваль додав, що кошти від приватизації будуть направлені до держбюджету, який, зокрема, фінансує діяльність Сил оборони України.

Тобто покупець отримає не лише цінний об'єкт, але ще й зробить внесок у зміцнення економіки та наближення перемоги України.

В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту.В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту. Фото: privatization.gov.ua

В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту.В Одесі за гривню вирішили продати будівлю приймального радіоцентру аеропорту. Фото: privatization.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах