В Одеській області п'яний мотоцикліст збив шестирічну дівчинку й утік: що з дитиною

Місце ДТП.

Місце ДТП. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
25 серпня 12:55

Увечері в суботу, 24 серпня, близько 21:00, у селі Фурманівка сталася ДТП, унаслідок якої зазнала травмувань шестирічна дівчинка.

Про це в неділю, 25 серпня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередніми даними правоохоронців, 18-річний мотоцикліст наїхав на шестирічну дівчинку, яка перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Після вчиненого керманич двоколісника поїхав із місця події, не зупинившись.

Дитину госпіталізували до лікарні. У неї травма голови та перелом тазостегнового суглоба.

Порушника розшукали протягом години. На території його домоволодіння виявили мотоцикл із механічними пошкодженнями. Молодика перевірили на стан сп’яніння. У його організмі виявили один проміле алкоголю, що у пʼять разів перевищує допустиму норму. Крім того, поліцейські з'ясували, що в юнака немає водійського посвідчення. Свою втечу фігурант пояснив тим, що злякався відповідальності.

Поліцейські розшукали мотоцикліста, який наїхав на шестирічну дівчинку.Поліцейські розшукали мотоцикліста, який наїхав на шестирічну дівчинку. Фото: ГУНП в Одеській області

Слідчі внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина перша статті 286-1 Кримінального кодексу України).

Мотоцикл, за кермом якого був молодик, який наїхав на шестирічну дівчинку.Мотоцикл, за кермом якого був молодик, який наїхав на шестирічну дівчинку. Фото: ГУНП в Одеській області

У рамках відкритого провадження правоохоронці призначили низку експертиз. Мотоцикл помістили на арештмайданчик. Наразі вирішують питання щодо затримання винуватця ДТП і повідомлення йому про підозру.

За вчинене порушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Наразі слідство триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах