На Одещині запрацювала ще одна камера автофіксації порушень правил дорожнього руху

На Одещині запрацювала ще одна камера автофіксації порушень правил дорожнього руху.

На Одещині запрацювала ще одна камера автофіксації порушень правил дорожнього руху. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
26 серпня 13:48

З сьогоднішнього дня, 26 серпня, на Одещині запрацює ще одна камера автофіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Розташування: на 20 кілометрі +980 автодороги М-28 напрямок напрямку приладу міста Южний. Прилад фіксуватиме перевищення встановлених обмежень швидкості руху.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що з понеділка загалом в Україні запрацювали ще 43 комплекси автофіксації порушень правил дорожнього руху на дорогах України. Загальна кількість камер на сьогодні становить 308. 42 – фіксуватимуть перевищення встановлених обмежень швидкості, один (місто Біла Церква) – перевищення встановлених обмежень швидкості руху та порушення правил руху та зупинки на смузі для маршрутних т/с.

Зазначимо, штраф за перевищення швидкості становить 340 гривень (якщо не більше як на 20 кілометрів на годину). Штраф за перевищення швидкості на понад 50 кілометрів на годину – 1700 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах