На білбордах Одеси переплутали призерку Олімпійських ігор

На білбордах Одеси переплутали призерку Олімпійських ігор.

На білбордах Одеси переплутали призерку Олімпійських ігор. Фото: із соцмереж

Події
28 серпня 15:36

На білбордах Одеси переплутали призер Олімпійських ігор Ярославу Магучих та Ірину Геращенко. Помилки найближчим часом обіцяють виправити.

Так, десські рекламники, які робили на замовлення мерії білборд із привітанням спортсменок, на зображенні олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучих нанесли підпис зі словами вдячності на адресу бронзової призерки у цьому ж виді спорту – Ірини Геращенко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У мерії вже відреагували на інцидент і заявили, що помилка сталася через людський чинник. Ситуацію обіцяли виправити. Новий макет готовий, його роздрукують та вже сьогодні замінять на щиті.

Управління реклами вибачилося перед спортсменкою.

Нагадаємо, що в Одесі на посаду директора комунальної установи призначили депутата обласної ради від забороненої ОПЗЖ Тамілу Афанасьєву. Відповідне розпорядження оприлюднили на сайті мерії. Так, згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, Таміла Афанасьєва очолить Комунальний заклад "Грантовий офіс "Одеса 5Т", з окладом за штатним розкладом, із сьогоднішнього дня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах