В Одеській області чоловік кинув гранату у приміщення з людьми: є травмовані

Місце злочину.

Місце злочину. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
31 серпня 16:24

Уранці в суботу, 31 серпня, близько 04:00, в одному з населених пунктів Великодолинської громади 41-річний чоловік кинув гранату у приміщенні, де перебували люди. Унаслідок вибуху постраждали троє людей.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За інформацією правоохоронців, фігурант, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, прийшов до свого знайомого в гараж і жбурнув там гранату. Унаслідок вибуху зазнали травмувань троє людей. Постраждалих госпіталізували.

Місце злочину.Місце злочину. Фото: ГУНП в Одеській області

Знайти порушника правоохоронцям допоміг службовий собака. Фігуранта затримали та повідомили йому про підозру в завершеному замаху на вбивство кількох людей (пункти перший і другий статті 115 Кримінального кодексу України). За вчинене зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Затриманий за підрив гранат і правоохоронець.Затриманий за підрив гранат і правоохоронець. Фото: ГУНП в Одеській області

Також слідчі розпочали провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (частина перша статті 263 Кримінального кодексу України). Після проведення експертизи, на яку скерують уламки вибухового пристрою, вирішать питання щодо повідомлення підозри чоловіку у скоєнні й цього злочину.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах