В Аркадії пасажир таксі стріляв у авто водія

В Аркадії чоловік вчинив стрілянину біля житлового комплексу.

В Аркадії чоловік вчинив стрілянину біля житлового комплексу. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 вересня 12:23

Поліцейські затримали 26-річного одесита, який вчинив стрілянину біля житлового комплексу в Аркадії. Пасажир таксі спровокував конфлікт із водієм і двічі вистрілив із травматичного пістолета у бік автомобіля останнього. На щастя обійшлося без постраждалих. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася вранці поряд із багатоповерхівками на Генуезькій вулиці. Виконуючи замовлення, таксист доставив до пункту призначення пасажира, але останній передумав там виходити. Чоловік захотів їхати в інше місце, але отримав відмову, тому вступив у суперечку з водієм, нецензурно висловлювався на його адресу. Водій наполіг, щоб громадянин покинув салон, той вийшов і двічі вистрілив з пістолета травматичної дії у бік автомобіля і завдав зброї ударів по кузову машини.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

41-річний водій, на щастя, не отримав тілесних ушкоджень, він від'їхав неподалік і зателефонував до поліції. А правопорушник тим часом забрав з місця стрілянини дві гільзи від пістолета і втік у підземному паркінгу. Поліцейські розшукали зловмисника.

Стрілку повідомили про підозру у хуліганстві. Його ув'язнили з правом внесення застави у розмірі 242 тисяч 240 гривень. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Слідство продовжується.

В Аркадії чоловік вчинив стрілянину біля житлового комплексу.В Аркадії чоловік вчинив стрілянину біля житлового комплексу. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах