На Одещині ледь не випав із вікна чотирирічний малюк, якого залишили без нагляду дорослі

Поліцейський складає адмінпротокол.

Поліцейський складає адмінпротокол. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 вересня 11:25

У Подільському районі Одеської області ледь не випав із вікна чотирирічний хлопчик. Малюк заліз на підвіконня та з вікна четвертого поверху виглядав униз.

Про це в суботу, 7 вересня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дитину помітили перехожі та сповістили про це поліцію. До квартири, де перебував хлопчик, правоохоронці потрапили безперешкодно, бо двері не були зачинені на замок.

Інспектори ювенальної превенції з'ясували, що мати малюка пішла на роботу, залишивши сина на свого співмешканця. Останній вирішив зустріти жінку після роботи, тому покинув хлопчика, навіть не зачинивши вікна та двері. Коли пара повернулася, вдома на неї вже чекали поліцейські.

Раніше в поле зору поліції ця родина не потрапляла. За невиконання батьківських обов'язків відносно матері хлопчика склали протокол за частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує штраф до 1 700 гривень. Матеріали вже скерували до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах