В Одесі чоловік поширював інформацію про місця знаходження працівників ТЦК: як його покарали

В Одесі чоловік поширював інформацію про місця знаходження працівників ТЦК: як його покарали.

В Одесі чоловік поширював інформацію про місця знаходження працівників ТЦК: як його покарали. Фото: society.novyny.live

Події
10 вересня 11:53

В Одесі судили чоловіка, який розповсюджував інформацію про місця перебування працівників ТЦК та СП. Відповідний вирок оприлюднили у реєстрі судових рішень.

За даними слідства, підсудний, уродженець Росії, 16 січня та 3 лютого 2024 року відправив різним контактам у Telegram фото та інформацію з роботою співробітників ТЦК та СП у Старобазарному сквері, а також у парку Шевченка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіка визнали винним у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил та інших військових формувань у особливий період. Такий злочин карається ув'язненим від п'яти до восьми років.

Обвинувачений у суді визнав свою провину. Йому призначили п'ять років позбавлення волі зі звільненням від основного покарання з умовним терміном три роки. Також у нього конфіскували телефон та стягнули штраф у розмірі 18 932 гривень.

Суд узяв до уваги, що чоловік визнав провину, щиро покаявся, раніше не мав проблем із законом і містить малолітню дитину. Крім того, він добровільно перерахував 80 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах