Увечері армія РФ завдала по Одещині удару двома балістичними ракетами (оновлено)

Поліцейський на місці обстрілу.

Поліцейський на місці обстрілу. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
15 вересня 09:45

Увечері в суботу, 14 вересня, російські окупанти вдарили по Одеській області двома балістичними ракетами "Іскандер-М". Цілі ворог запустив із території тимчасово окупованого Криму.

Про це 15 вересня повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги ввечері 14 вересня в Одесі було чутно гучний вибух. Перед цим міський голова Одеси Геннадій Труханов попереджав про загрозу застосування балістичного озброєння із Криму.

За кілька годин після атаки начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що внаслідок обстрілу передмістя Одеси загинуло подружжя: чоловік і жінка 1958 та 1962 років народження. Ще одну жінку, 1959 року народження, госпіталізували. У неї осколкові поранення голови та правого кульшового суглобу. Також є пошкодження житлових будинків і господарчих споруд.

ОНОВЛЕНО О 10:15: У пресслужбі Сил оборони Півдня України повідомили, що обидві балістичні ракети, імовірно "Іскандер-М", якими російські окупаційні війська атакували Одещину з території тимчасово окупованого Криму ввечері 14 вересня, мали касетну бойову частину. Пошкоджено більше десяти приватних будинків та господарчих споруд, а також транспортну інфраструктуру. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах