Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали

Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали.

Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 вересня 14:24

Поліцейські встановили та затримали правопорушника, який стріляв у чоловіка в Одесі на вулиці Дмитра Донського. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Нагадаємо, що трапилося вранці 6 вересня. Поліцейські переглянули десятки годин записів із камер відеоспостереження, опитали велику кількість громадян, вилучили докази з місця стрілянини та призначили експертизи, проаналізували отриману інформацію та відтворили події того дня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Встановлено, що 39-річний житель міста Бровари на Київщині, перебуваючи в Одесі на вулиці Дмитра Донського, кілька разів вистрілив із пристрою для відстрілу гумових куль у бік 40-річного іноземця, який уже тривалий час проживав на Одещині. Поранивши чоловіка, зловмисник втік, а перехожі зателефонували до "швидкої" та поліції. Потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення плеча, попереку та спини.

Розшукали стрільця у Броварах, куди він зник відразу після скоєння злочину. Там провели биски за місцем його проживання та в автомобілі, під час яких вилучили речі та предмети, що мають доказове значення у справі.

Слідчі повідомили порушника про підозру у хуліганстві, тобто грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, скоєною із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до семи років ув'язнення.

  • Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото
  • Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото 1
  • Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото 2
  • Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото 3
  • Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото 4

Стрілка, яка поранила чоловіка на Дмитра Донського, затримали фото



Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах