В Одесі через їжака зіткнулися легковик і маршрутка: є травмована

Місце аварії.

Місце аварії. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
Сьогодні 12:45

Увечері в п'ятницю, 20 вересня, близько 22:00, в Одесі на вулиці Михайла Комарова сталася ДТП за участю легковика й маршрутки. Причиною зіткнення став їжак, який міг потрапити під колеса легкової автівки.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За інформацією правоохоронців, 50-річний водій маршрутки вʼїхав в задню частину легковика під керуванням 37-річного чоловіка, коли останній різко загальмував. Як пояснив водій легкової автівки, під час руху він помітив посеред проїжджої частини їжака, тому натиснув на гальма, аби не наїхати на тварину.

Місце аварії.Місце аварії. Фото: ГУНП в Одеській області

Унаслідок зіткнення транспортних засобів травмувалася 38-річна пасажирка маршрутки. Медики діагностували жінці перелом руки.

На місці події працювали слідчі та патрульні. Правоохоронці перевірили водіїв обох транспортних засобів на стан спʼяніння. Перевірка показала, що чоловіки тверезі.

Місце аварії.Місце аварії. Фото: ГУНП в Одеській області

Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України). 

У рамках провадження призначать низку експертиз та встановлять повні обставини автопригоди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах