Будинки в Одесі підтопило каналізаційними стоками: що кажуть у мерії

Робоча нарада Олександра Філатова та Ганни Позднякова із представниками "Інфоксводоканалу".

Робоча нарада Олександра Філатова та Ганни Позднякова із представниками "Інфоксводоканалу". Фото: Одеська міська рада

Події
Сьогодні 13:38

Мешканці Хаджибейського району Одеси звернулися до міської влади зі скаргами. Люди повідомили, що домівки на вулиці Кустанайській затопило каналізаційними стоками.

Як зазначили в п'ятницю, 20 вересня, у пресслужбі Одеської міської ради, через цю ситуацію заступники Одеського міського голови Олександр Філатов і Ганна Позднякова провели низку робочих нарад із представниками "Інфоксводоканалу" та забудовника ЖК "Артвілль".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З'ясувалося, що компанія-забудовник не в повному обсязі виконала технічні умови щодо водопостачання та водовідведення, які були видані філією "Інфоксводоканал" ТОВ "Інфокс".

Ганна Позднякова зазначила, що забудовнику вже дали доручення прискорити завершення ремонтних робіт, аби усунути перевантаження каналізаційної системи.

Раніше ми повідомляли про те, що начальник Одеської ОВА Олег Кіпер пообіцяв вирішити проблему з міськими ливнівками, через несправність яких дощі щоразу призводять до підтоплення міста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах