В Одесі стався скандал через заміну вікон у ліцеї: на них дали гроші благодійники, але їх все одно купують

В Одесі стався скандал через заміну вікон у ліцеї: на них дали гроші благодійники, але їх все одно купують.

В Одесі стався скандал через заміну вікон у ліцеї: на них дали гроші благодійники, але їх все одно купують. Фото: odessa.online

Події
Сьогодні 08:50

У школі на Михайлівській площі, 10 в Одесі, яку у грудні 2023 року пошкодила російська ракета, стався скандал через заміну вікон. На них виділили гроші благодійники фонду "Леруа Мерлен Солідарність", проте у мерії все одно закуповують їх. Відповідне розслідування опублікували журналісти проекту " Наші гроші".

Як виявилося, йдеться лише про частину вікон.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

" Укрінформ " повідомляють, що всього в ліцеї потрібно було поміняти 200 вікон та шість дверей, які зашкодила вибухова хвиля. З них 130 віконних блоків встановила благодійна організація власним коштом. Інші – 70 вікон та двері – включили до проекту ремонту будівлі школи.

При цьому в мерії запевнили, що ведуть переговори із благодійним фондом "Леруа Мерлен Солідарність" щодо заміни ще частини вікон. Якщо благодійники погодяться, ці роботи будуть виключені із проекту.

Зазначимо, у травні цього року деякі роботи у школі провели. Зокрема, замінили вікна.

У серпні управління капітального будівництва уклало договір на ремонт ліцею із фірмою "Консалтинг-Буд". Компанія погодилася виконати роботи до квітня 2025 року за 32,5 мільйона гривень. Найбільша частина суми – 5,65 мільйона гривень – припадає саме на встановлення металопластикових віконних блоків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах