В Одеській області зрадник України влаштувався до місцевого ТЦК

В Одеській області зрадник України влаштувався до місцевого ТЦК.

В Одеській області зрадник України влаштувався до місцевого ТЦК. Фото: dbr.gov.ua

Події
30 вересня 10:57

ДБР затримало перебіжчика, який працював на окупантів під час війни, а потім пішов служити в ТЦК в Одеській області. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, колишній співробітник "Дар’ївської колонії" працював на загарбників під час окупації Херсонщини. Він працював в захопленому закладі на "нову владу" до звільнення частини регіону, а після деокупації вирішив залишитися на підконтрольній Україні території.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Чоловік був мобілізований і став служити в одному з районних ТЦК в Одеській області, де вручав повістки. Він заперечував свою співпрацю з окупантами, проте слідство викрило його.

Під час обшкуку знайшли документацію щодо функціонування колонії під час окупації, допитали свідків та викрили перебіжчика.

Йому повідомили про підозру у колабораційній діяльності, за що може загрожувати до 15 років ув'язнення. Чоловіка затримали, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Херсонська спеціалізована прокуратура у сфері оборони.

В Одеській області зрадник України влаштувався до місцевого ТЦК.В Одеській області зрадник України влаштувався до місцевого ТЦК. Фото: dbr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах