Одеситку, яка осквернила фекаліями прапори на Європейській площі, оголосили у розшук

Одеситку, яка осквернила фекаліями прапори на Європейській площі, оголосили у розшук.

Одеситку, яка осквернила фекаліями прапори на Європейській площі, оголосили у розшук. Фото: od.npu.gov.ua

Події
Сьогодні 15:31

Одеситку, яка осквернила фекаліями прапори на честь загиблих воїнів на Європейській площі, оголосили у розшук. Про це повідомляє Новини.LIVE.

Так, жінка регулярно ігнорувала судові засідання. 30 вересня обвинувачена вчетверте не з'явилася на судове засідання. За словами представниці сімей захисників Людмили, виявилося, що жінка не живе за тією адресою, яку вона вказала.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Була ухвала про з'ясування місця її перебування та доставки до суду, але її не виконали. Розгляд справи припинили на час пошуків зловмисниці.

Зазначимо, що на судове засідання приїхали родичі загиблих бійців не лише з Одеси, а й з Києва та Черкас.

Нагадаємо, у травні поточного 28-річна одеситка "сходила в туалет" на газоні на Європейській площі в центрі міста, де встановлено синьо-жовті прапорці на згадку про полеглих героїв-захисників України. Після цього вона використовувала державні символи як туалетний папір. Поліцейські затримали жінку біля залізничного вокзалу. Вона визнала свою провину і заявила, що дуже сильно хотіла до туалету, оскільки вагітна.

Жінку звинуватили за частиною першою статті 338 Кримінального кодексу України (публічну наругу над Державним прапором України) та частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цін. Одеситці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах