Атака Ізмаїлу 27 вересня: кількість загиблих збільшилася

Атака Ізмаїлу 27 вересня: кількість загиблих збільшилася.

Атака Ізмаїлу 27 вересня: кількість загиблих збільшилася. Фото: t.me/odeskaODA

Події
Сьогодні 14:52

У вівторок, 1 жовтня, побільшало жертв російської атаки по місту Ізмаїл Одеської області 27 вересня. Про це повідомляє пресслужба одеської ОВА.

Так, у лікарні померла 24-річна дівчина. Наші медики робили все можливе, проте поранення були надто важкими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, вночі 27 вересня збройні сили РФ здійснили масовану атаку БпЛА на Подунав'ї Одещини. Було відомо про трьох загиблих та 14 постраждалих, серед них троє дітей: двоє хлопчиків 3 та 13 років та 14-річна дівчинка. Ушкодження отримала громадянська інфраструктура: приватні та багатоквартирні будинки, господарські споруди, автотранспорт. Огляд продовжується, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

Повітряні сили України повідомили, що в ніч на 27 вересня 2024 року окупанти випустили по Україні 32 ударні БПЛА типу Shahed (район пусків: Приморсько-Охтарськ – РФ). В результаті протиповітряного бою збито 24 ударні БпЛА типу Shahed. Один безпілотник увійшов до повітряного простору Румунії, ще одного ворожого БПЛА локаційно втрачено внаслідок протидії РЕБ Сил оборони України. Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах