Скандал через прострочену гуманітарку для лікарані Одеси: як відреагували на інцидент "благодійники"

Коробки з гуманітарною допомогою.

Коробки з гуманітарною допомогою. Фото: "Думська"

Події
02 жовтня 19:20

В Одесі медики обласної дитячої лікарні повідомили, що гуманітарна допомога, яку їм передали депутати від партії "Батьківщина" була простроченою. Термін придатності медикаментів, які отримав медзаклад, давно сплинув. Начальник Одеської ОВА, коментуючи цю ситуацію, заявив, що хоче зрозуміти, чим керуються діячі, які доставляли таку допомогу.

Він припустив, що такий вчинок міг бути диверсією, до того ж незрозуміло, чи дійсно благодійники хотіли допомогти або ж просто прагнули заробити собі бонуси.

Відео: YouTube-канал "Думська"

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомило у вівторок, 1 жовтня, видання "Думська", голова фонду "Шляхетна справа", член одеської організації партії "Батьківщина" Сергій Шутов відреагував на цю ситуацію, особисто завітавши до медзакладу. Щоправда, замість того, щоб вибачитися, він розмовляв із медиками на підвищених тонах.

Відео: YouTube-канал "Думська"

На відео "Думської" чутно, що медики під час розмови із Шутовим кілька разів просили його заспокоїтися, нагадуючи, що саме він був ініціатором зустрічі. У відповідь голова фонду запевняв, що прострочення не було, медикаменти, термін придатності яких закінчується у вересні, можна використовувати, а, крім ліків, у гуманітарній допомозі була постільна білизна, яка взагалі не має терміну придатності.

"Сподіваємося, представники "Батьківщини" не вирішать знову їхати в лікарню і з’ясовувати стосунки вже через це відео. Лікарям усе-таки працювати потрібно", – йдеться в матеріалі. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах