В Одесі почали відключати фонтани: які вже не працюють

Фонтан біля Оперного театру.

Фонтан біля Оперного театру. Фото: Одеська міська рада

Події
Сьогодні 18:30

В Одесі комунальники почали консервувати фонтани на зимовий період. Водограї відновлять роботу в середині весни: перші з них планують запустити в роботу до 1 квітня.

Про це в четвер, 3 жовтня, повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Першим відключили фонтан на Привокзальній площі. Також найближчим часом законсервують фонтани "Водограй" на вулиці Косовській і "Русалонька" в парку Перемоги. Інші фонтани в міських парках працюватимуть до середини жовтня, а ті, що прикрашають центр міста, законсервують в останню чергу, але не пізніше початку листопада.

Також у міськраді зазначили, що комунальники повністю запечатають чаші фонтанів у Міському саду, парку Шевченка ("Ваза Мала") та сквері Космонавтів. До того ж у місті є чотири фонтани із зони ЮНЕСКО, які перебувають на консервації від початку повномасштабного вторнення. Йдеться про фонтан-меморіал пам’яті жертв німецько-румунських фашистів, фонтан "Петя та Гаврик", фонтан "Діти та жабеня" і колодязь-фонтан "Джерело".

Загалом на балансі КП "Сервісний центр" перебувають 27 фонтанів, із них цьогоріч працювали 17.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах