В Одесі звинуватили в пияцтві фельдшера, який переніс інсульт: інцидент прокоментували в ОВА

Фельдшер Юрій Луньов.

Фельдшер Юрій Луньов. Фото: t.me/odeskaODA

Події
Сьогодні 19:05

В Одесі фельдшера швидкої медичної допомоги Юрія Луньова публічно звинуватили в пияцтві. Причиною наклепу стали проблеми з мовленням, які має медик після інсульту. Відео із фельдшером у четвер, 3 жовтня, опублікував Telegram-канал "Х...вая Одесса". Під роликом написали: "В Одесі чоловік викликав собі швидку, а ті приїхали п’яними". Згодом допис оновили, зазначивши із посиланням на підписників, що медик може здаватися п'яним, бо повільно розмовляє після травми.

На інцидент в п'ятницю, 4 жовтня, відреагував начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Очільник ОВА зазначив, що Юрій Анатолійович, попри свій діагноз, продовжує рятувати життя. За його плечима 30-річний стаж роботи. Медик сам повідомив автору відео про свій стан, а також доповів про інцидент диспетчеру.

"Я вимагаю від усіх горе-блогерів та Telegram-каналів видалити відео безпідставного і ганебного цькування Юрія та вибачитися перед фельдшером", – закликав Олег Кіпер.

Також інцидент прокоментували у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. На сторінці Центру опублікували відео, в якому Юрій Луньов розповідає свою версію інциденту.

Відео: facebook.com/EMD103Odessa

"На жаль, це не перша конфліктна ситуація. У липні Юрія навіть забрали до відділку поліції, де він пройшов експертизу, яка показала негативний результат на алкоголь. Цього ж разу заявники також вимагали експертизи, яка, згідно з діючою процедурою, є платною послугою. Сплачувати за неї вони відмовились і вирішили піти іншим шляхом – опублікувати змонтоване відео зі своїми коментарями у Telegram-каналі", – зазначили медики, а також додали, що на цю ситуацію мають відреагувати правоохоронні органи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах