В Одесі виявили звалища біля одного із пляжів та дитячого майданчика

Несанкціоноване сміттєзвалище біля пляжу Зерновий.

Несанкціоноване сміттєзвалище біля пляжу Зерновий. Фото: facebook.com/sw.dei

Події
Сьогодні 16:50

У водоохоронній зоні Чорного моря поблизу пляжу Зерновий у Пересипському районі Одеси виявили сміттєзвалище. Імовірно, причиною засмічення стала відсутність на території, де відпочиває чимало людей, контейнерів для сміття.

Про це в середу, 2 жовтня, повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Наявність сміттєзвалища не тільки погіршує екологічну ситуацію, але й створює дискомфорт для жителів та гостей міста. Інспекція вже направила листа до Одеська міська рада щодо ліквідації сміттєзвалища", – йдеться в повідомленні екоінспекції.

Несанкціоноване сміттєзвалище біля пляжу Зерновий.Несанкціоноване сміттєзвалище біля пляжу Зерновий. Фото: facebook.com/sw.dei

Ще один несанкціонований смітник утворився біля дитячого майданчика на території ЖК "Корфу" за адресою Ванний провулок, 7. Наразі Одеська міська рада вже направила до Приморської районної адміністрації та ДТЕК "Одеські електромережі" листи з вимогою привести цю територію до належного стану.

Сміття біля дитмайданчика.Сміття біля дитмайданчика. Фото: facebook.com/sw.dei

Екоінспектори сподіваються, що найближчим часом сміття з дитмайданчика приберуть. Мешканців та гостей міста закликають дбайливо ставитися до природного середовища та не засмічувати його відходами, особливо в місцях відпочинку дітей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах