Повідомив про замінування райсуду: в Одесі затримали псевдомінера

Поліцейський.

Поліцейський. Фото ілюстративне: ГУНП в Одеській області

Події
Сьогодні 13:47

В Одесі затримали 27-річного жителя Київського району міста. Молодик уночі зателефонував на спецлінію "102" та заявив, що у приміщенні суду в одному з районів міста заклали вибухівку. Перевіривши будівлю, адресу якої зазначив фігурант, а також прилеглу до нею територію, слідчі, вибухотехніки та кінологи не виявили жодних вибухових пристроїв.

Про це в понеділок, 7 жовтня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Встановити особу порушника та розшукати його поліцейським вдалося за кілька годин. Молодик вже має кілька судимостей за крадіжки. Зокрема, тогоріч він отримав покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки. 

В якості речового доказу правоохоронці вилучили у фігуранта мобільний телефон. Свій вчинок затриманий псевдомінер намагався виправдати станом алкогольного сп'яніння. Правоохоронці повідомили йому про підозру в завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, якщо об’єктом завідомо неправдивого повідомлення стала будівля, що забезпечує діяльність органів державної влади (частина друга статті 259 Кримінального кодексу України).

Суд  обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне псевдомінеру загрожує до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах