Балістична атака РФ по Одесі: під ударом опинилося судно, є загиблий і поранені (оновлено)

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: armyinform.com

Події
08 жовтня 00:30

Увечері в понеділок, 7 жовтня, Росія атакувала Одесу балістичними ракетами. Під ударом ворога опинилася портова інфраструктура.

Про це повідомили віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба і начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Балістична ракета влучила в цивільне судно OPTIMA під прапором Палау, яке тільки 7 жовтня зайшло до порту для завантаження. Унаслідок атаки загинув 60-річний українець – працівник приватної компанії. Також зазнали травмувань п'ятеро іноземців: четверо з них перебувають у стані середнього ступеню тяжкості, а в одного легкі поранення. Усім травмованим надають необхідну медичну допомогу.

Упродовж двох днів, 6 та 7 жовтня, росіяни пошкодили два судна, що мали вивозити вантажі з України. У ніч проти 6 жовтня внаслідок балістичного удару зазнав руйнувань суховантаж PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс. На борту цього судна було близько шістьох тонн зерна кукурудзи для експорту. Таким чином росіяни намагаються зірвати роботу Українського зернового коридору. 

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину РФ.

Нагадаємо, увечері 7 жовтня в Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. РФ атакувала місто балістичними ракетами.

ОНОВЛЕНО О 08:55: У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили, що росіяни завдали удару по Одеській області двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із території тимчасово окупованого Криму.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах