Облаяла водія та накинулася на нього з кулаками: в Одесі склали адмінпротокол на пасажирку маршрутки

Пасажири в салоні маршрутки.

Пасажири в салоні маршрутки. Фото ілюстративне:depo.ua

Події
Сьогодні 18:45

В Одесі поліцейські склали адміністративний протокол відносно пасажирки, яка влаштувала скандал в маршрутці. Інцидент між фігуранткою та водієм маршрутного автобуса трапився минулого тижня.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області, поліцейські дізналися про цей випадок під час моніторингу соціальних мереж.  

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Правоохоронці з’ясували, що 42-річна пасажирка громадського транспорту розпочала сварку із 46-річним водієм, бо той не зупинився біля залізничного вокзалу. Жінка поводилася агресивно, лаялася та кидалася в бійку.

Керманич маршрутки звернувся до поліції із заявою щодо притягнення порушниці до відповідальності. Він пояснив, що жінка не попередила про необхідність зупинки завчасно. Відносно пасажирки поліцейські склали протокол за дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Відео з конфліктом у маршрутці опублікував у п'ятницю, 4 жовтня Telegram-канал "Ху...я Одесса". У ролику зафіксовано, як пасажирка в нецензурній формі звертається до водія, вимагаючи, аби той дав їй решту та відчинив двері на зупинці. Трохи згодом у соцмережах з'явилася інформація, що до цього інциденту може бути причетна одна з посадовиць Одеської ОВА.

За інформацією "Думської" виконуючий обов'язки директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Віталій Власенко, коментуючи цей інцидент, заявив, що така поведінка для державного службовця є негідною.

"Відповідно до законодавства, для притягнення до відповідальності має бути проведена службова перевірка, яка розпочнеться у понеділок (7 жовтня – прим. ред.). За її результатами буде вирішено питання подальшого перебування на посаді", – цитує видання представника ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах