В Одесі прогриміли вибухи: що відомо про атаку

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: vikna.if.ua

Події
Сьогодні 19:25

Увечері в середу, 9 жовтня, під час повітряної тривоги в Одесі пролунали вибухи. Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 19:53. Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що є загроза застосування балістичного озброєння із Криму та закликав усіх, хто перебуває в Одесі, бути в безпечних місцях. У Повітряних Силах ЗС України також зазначили, що в областях, де оголосили повітряну тривогу, зокрема Одеській області, є загроза застосування балістичного озброєння з півдня.

О 19:04 військові попередили, що в напрямку Одеси летить швидкісна ціль. Одразу після цього в місті прогриміли вибухи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Речник УДА "Південь" Сергій Братчук повідомив, що вибухи пролунали в межах Одеського району, ворог застосував балістичну ракету "Іскандер-М".

Станом на 19:25 повітряна тривога в Одеській області триває. Коментарів щодо наслідків цього обстрілу представники ОВА та місцевої влади поки що не надавали. Чекаємо на офіційну інформацію.

Нагадаємо, у ніч проти 9 жовтня росіяни атакували ударними безпілотниками місто Чорноморськ Одеської області.  Унаслідок цієї атаки зазнали пошкоджень дев'ятиповерховий житловий будинок і медичний заклад, постраждали п'ятеро людей – трьох із них госпіталізували з пораненнями середнього ступеня тяжкості. Прокурори розпочали досудове розслідування цієї атаки за фактом порушення законів та звичаїв ведення війни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах