В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено)

Поліцейський на місці ДТП.

Поліцейський на місці ДТП. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
11 жовтня 15:35

Увечері в четвер, 10 жовтня, в місті Кілії Ізмаїльського району Одеської області сталася смертельна аварія. Унаслідок автопригоди загинув 16-річний підліток.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 25-річний місцевий житель, керуючи легковим автомобілем Audi, перевищив дозволену швидкість руху. Унаслідок цього керманич наїхав на хлопця-велосипедиста, який рухався попереду в попутному з ним напрямку, показав рукою, що повертатиме ліворуч, і почав здійснювати маневр.

  • В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото
  • В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото 1
  • В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото 2
  • В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото 3
  • В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото 4

В Одеській області у ДТП загинув 16-річний хлопець: подробиці (оновлено) фото

Фото: ГУНП в Одеській області

Неповнолітній керманич двоколісника зазнав численних травм. Юнака каретою швидкої допомоги госпіталізували до міської лікарні. За життя хлопця боролися медики, але, на жаль, від отриманих травм він сьогодні, 11 жовтня, помер. Водія легковика перевірили на стан сп’яніння. Перевірка показала, що він тверезий.

Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження (частина друга статті 286 Кримінального кодексу України).

Винуватця ДТП затримали. Наразі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

ОНОВЛЕНО: Слідчі повідомили фігуранту про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого. За їхнім клопотанням, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство у справі триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах