Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди

Події
14 жовтня 10:55

Є бажання заробляти чи отримувати додатковий дохід, але немає достатньо часу? Є прагнення працювати в новій сфері, але немає навичок? Є амбіції будувати кар’єру, але не знаєте як? Тепер знаєте! Супермаркети “Обжора” вчергове набирають персонал, бо мережа знову розширюється.

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 1Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 1

Компанія можливостей

Вже третину століття в Одесі працює торговельна мережа, що приваблює не лише покупців, а й співробітників, адже найголовніша її цінність – люди. 

Попри поважний вік, компанія з колоритною назвою "Обжора" активно розвивається, постійно впроваджує інновації, змінюється відповідно до вимог часу й відкриває все нові і нові магазини. 

Команда мережі зростає – і не тільки кількісно, а й якісно. Кожен її член має змогу набувати знань і компетенцій із суміжних чи зовсім інших напрямів та будувати кар’єру як горизонтально, так і вертикально. 

Чимало співробітників працюють у компанії вже понад 20 років й обіймають керівні посади, хоч починали з позицій приймальника товару, касира або помічника на кухні. При тому що влаштовувалися просто з вулиці, без будь-якого досвіду, а потім приводили знайомих і навчали та ділилися набутим досвідом з новим поколінням працівників.

Покваптеся, у Київському районі відкривається нова "Обжора"!

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 2 1Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 2

Незабаром на перехресті вулиць Березова, 1, та Люстдорфська дорога, 55, запрацює супермаркет мережі. Тож мешканці ЖК "Одіссей" матимуть зручну локацію, де можна вигідно купити широкий асортимент товарів – від бакалії (овочів, риби, м’яса, круп, молочки тощо) до страв з кулінарії, пекарні й піцерії, приготованих безпосередньо в "Обжорі".

А ті, хто зацікавлені влаштуватися у класну компанію, що піклується про своїх співробітників, створює сприятливі умови праці та пропонує чимало плюшок, матимуть нагоду отримати роботу мрії.

Наразі магазин набирає:

  • сушистів;
  • піцайоло;
  • кухарів відкритої кухні;
  • помічника кухаря;
  • формувальника тіста;
  • тістоміса;
  • кондитера;
  • пекаря;
  • касира та старшого касира;
  • продавця, а також старшого продавця.

Досвід вітається, проте необов’язковий – в "Обжорі" налагоджений процес навчання та менторства, що дає змогу опанувати обраний фах. Головне – бути працьовитим, відкритим до знань і навичок, відповідальним до роботи. 

Пройдете навчальний курс, вивчите правила НАССР, які гарантують безпечні процеси виробництва, кілька днів постажуєтеся, отримаєте свого наставника, що ділитиметься власним досвідом і допомагатиме порадою, прикладом та добрим словом, а далі все залежить від вас: вашої наполегливості, старанності й ініціативності. Так-так, в “Обжорі” завжди вітається активне ставлення до роботи й прагнення до вдосконалення – як себе, так і компанії загалом.

Отже, телефонуйте: (096) 025-47-19, (066) 948-50-34, (093) 108-69-81 або пишіть, тим паче що багато вакансій відкрито в інших магазинах мережі. 

Чому співробітники так цінують роботу в "Обжорі"

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 3 2Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 3

Які три характеристики зараз найбільше шануються в нашому бурхливому мінливому світі? Стабільність, інноваційність та людиноорієнтованість. Коли для бізнесу важливий не лише прибуток, а люди, які й формують бренд, ім’я та гарну репутацію компанії. Саме за цим принципом працює мережа супермаркетів “Обжора”. 

Щоб команда була міцною, фаховою та вмотивованою, за 30 років розроблені дієві алгоритми роботи та комунікації. Все зрозуміло, прозоро й працює як злагоджений механізм. В кожному новому співробітникові вже під час співбесіди розглядається потенціал – як може розвиватися людина, до чого в неї хист, які професії чи посади їй надалі буде цікаво опанувати чи досягти. Адже плекати свої кадри – наймудріша стратегія: так з’являється бажання вдосконалюватися, шукати раціоналізаторські рішення, пробувати себе в інших іпостасях.

"Обжора" завжди вітає ініціативність, старанність і дослухається до думки та прагнень своєї команди.

Але, як кажуть одесити, ближче до справи. 

Переваги роботи в мережі супермаркетів:

  • гнучкий графік роботи: студенти, мами з дітьми, пенсіонери, ті, хто шукає додатковий підробіток, оцінять змогу працювати певні дні або й години;
  • можливість влаштуватися на стабільну, гідно оплачувану роботу без досвіду та компетенцій;
  • навчання професії та оплачуване стажування під наглядом наставника протягом 3–5 днів, щоб спокійно, без стресу опанувати новий для себе напрям;
  • реальні перспективи просуватися кар'єрними сходами й поглиблювати фахові навички або пробувати себе на керівних посадах;
  • робота у доброзичливому дружному колективі, де завжди допоможуть, підтримають, навчать;
    знижки на товари власного виробництва, зокрема на продукцію "Таки наше";
  • бути частиною популярного серед одеситів бренду, який працює на локальному ринку 30 років та постійно оновлюється.

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 4 3Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 4

І взагалі, чимало працівників характеризують компанію як родину, а роботу в ній як свято. А мережа й дійсно любить влаштовувати цікаві події, фестивалі й інші розваги для жителів міста. От тільки нещодавно в супермаркеті на Степовій провели смачне атмосферне Свято врожаю, на якому потішили гостей живою музикою, безпрограшною лотереєю, гостренькими дегустаціями, веселими вікторинами та шаленими знижками на популярні товари. Бо в цей непростий час треба радувати своїх, рідних – саме так ставиться до покупців команда "Обжори".

Приходьте за настроєм та вдалим шопінгом у маркети мережі, влаштовуйтеся на роботу в компанію і будьте в курсі всіх новин бренду. А для цього завітайте на сайт "Обжори", який також найближчим часом зазнає оновлення для більшої зручності користувачів.

Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 5 4Нові кар'єрні можливості: мережа "Обжора" запрошує до своєї команди фото 5

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах