Через негоду на трасі Одеса – Рені перевернулася вантажівка: подробиці

Фура, яка перевернулася внаслідок негоди.

Фура, яка перевернулася внаслідок негоди. Фото: facebook.com/NGU3058

Події
12 жовтня 15:55

Уранці в суботу, 12 жовтня, на трасі М-15 Одеса – Рені біля населеного пункту Татарбунари знесло з дороги вантажний автобіль. Причиною аварії стало слизьке дорожнє покриття після рясного дощу, який не вщухав в Одеській області протягом усієї ночі.

Про це повідомили у пресслужбі Військової частини 3058 Національної гвардії України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Фуру, яку винесло на узбіччя, виявили ізмаїльські нацгвардійці. За допомогою військової важкої автомобільної техніки та приладдя, яким комплектуються службові автомобілі, їм вдалося перегорнути фуру, привести її у звичайне положення та перемістити на проїжджу частини дороги.

Відео: Війскова частина 3058 НГУ/Facebook

Нагадаємо, на суботу, 12 жовтня, в Одесі та Одеській області оголошували штормове попередження. Синоптики зазначали, що вночі та вранці будуть гроза, значний дощ, а також очікуються пориви вітру. Громадянам нагадували, що під час такої погоди краще утриматися від піших прогулянок і поїздок. Особливо обережними треба бути людям похилого віку, дітям і вагітним жінкам. Водіям не варто паркуватися під деревами та лініями електропередач, адже сильний вітер може призвести до падіння гілок і кабелів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах