Інцидент за участю чоловіка з епілепсією та військових: в Одеському РТЦК та СП прокоментували ситуацію

Шеврон військовослужбовця ТЦК та СП.

Шеврон військовослужбовця ТЦК та СП. Фото: Одеський обласний ТЦК та СП

Події
14 жовтня 15:35

Днями в селі Великодолинському Одеської області стався інцидент за участю представників ТЦК і хворого на епілепсію. Низка одеських Telegram-каналів поширила відео, на якому зафіксовано епілептичний напад, який стався у чоловіка під час спілкування з військовослужбовцями. У соцмережах з'явилася інформація про те, що під час цієї події працівники ТЦК застосовували стосовно військовозобов'язаного фізичну силу.

У пресслужбі Одеського РТЦК та СП увечері в неділю, 13 жовтня, надали коментар щодо цієї ситуації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Військові розповіли, що зупинили місцевого жителя для перевірки військово-облікових документів. Під час цієї перевірки громадянину стало зле. На місце прибула бригада швидкої медичної допомоги. Чоловіка доставили до лікарні. Медики діагностували в нього приступ епілепсії. 

У суботу, 12 жовтня пацієнта перевели з реанімації до неврологічного відділення. Цього ж дня чоловік написав заяву про відмову від подальшого лікування, після чого його виписали.

В Одеському РТЦК та СП наголосили, що чутки про застосування фізичної сили представниками ТЦК та СП є фейковими. Громадян закликали не піддаватися на маніпуляції й не поширювати неперевірену інформацію.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах