В Одеській області майже за 178 мільйонів гривень продають морський порт

Білгород-Дністровський морський торговельний порт.

Білгород-Дністровський морський торговельний порт. Фото: Prozorro

Події
16 жовтня 09:20

В Одеській області знову виставили на продаж комлекс державного підприємства "Білгород-Дністровський морський торговельний порт". Стартова вартість об'єкту становить 177 мільйонів 972 тисячі 492 гривні 88 копійок.

Відповідний тендер опублікували на платформі державних закупівель Prozorro в середу, 9 жовтня, регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській і Миколаївській областях.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що входить у портовий комплекс, який виставили на продаж:

  • будівлі та споруди Білгород-Дністровського морського торговельного порту: відкриті вантажні склади та вантажні майданчики, автодорога, естакада зливу паливно-мастильних матеріалів із підземними ємностями, рейкові кранові колії, залізничні шляхи, артсвердловини, бункер для переробки зернових;
  • будівлі та споруди бази відпочинку "Прибій": будівлі службово-побутового призначення, спальні корпуси, будинки відпочинку та інші споруди;
  • портопункт "Бугаз", який складається із будівель адміністративно-побутового призначення, складських приміщень та інших споруд; у пункт заходить власна залізнична гілка.

Пропозиції прийматимуть до вечора 30 жовтня. Аукціон планують провести 31 жовтня.

Зазначимо, що вперше Білгород-Дністровський морський торговельний порт намагалися продати ще на початку березня 2023 року. Протягом 2023 та 2024 років комплекс неодноразово виставляли на продаж, У вересні поточного року порт продавали менш ніж за 89 мільйонів гривень, але охочих придбати його не знайшлося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах