На Одещині три хлопці на замовлення спецслужб РФ підпалювали об'єкти Укрзалізниці

На Одещині три хлопці на замовлення спецслужб РФ підпалювали об'єкти Укрзалізниці.

На Одещині три хлопці на замовлення спецслужб РФ підпалювали об'єкти Укрзалізниці. Фото: Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 жовтня 15:38

На Одещині затримали групу молодих людей, які на замовлення спецслужб Росії підпалювали об'єкти Укрзалізниці. Про це повідомляють пресслужби Нацполіції та СБУ на Одещині.

Так, усе почалося з того, що представник ворожих спецслужб завербував 20-річного Одеси, який шукав заробіток в інтернеті. Йому запропонували за грошову винагороду підпалювати релейні шафи автоблокування та підстанції на території Одеського регіону. Молодий чоловік погодився та залучив до протиправної діяльності ще двох своїх знайомих у віці 24 та 20 років із Білгород-Дністровського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Починаючи з серпня нинішнього року, спільники встигли пошкодити вісім релейних шаф.

Правоохоронці провели обшуки на місцях проживання фігурантів та вилучили речові докази, що підтверджують їхню причетність до скоєних злочинів, зокрема, мобільні телефони з листуванням з так званим куратором, відео з місць підпалів, які вони йому надсилали для підтвердження виконаного замовлення тощо.

Трьом молодим людям загрожує до п'ятнадцяти років в'язниці чи довічного позбавлення волі з конфіскацією майна. Їм оголосили про підозру.

На Одещині три хлопці на замовлення спецслужб РФ підпалювали об'єкти Укрзалізниці.На Одещині три хлопці на замовлення спецслужб РФ підпалювали об'єкти Укрзалізниці. Фото: Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах